Harvard Üniversitesi’nden sağlık alanıyla ilgili online ve ücretsiz 10 kurs!

Harvard Üniversitesi logo

Harvard Üniversitesi, ücretsiz 109 adet ücretsiz ve online kurs açmıştır. Bu kurslardan sağlık bilimleri ile beslenme ve diyetetik alanlarıyla ilişkili olabilecek 10 eğitimi ve başvuru linklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Eğitim Erişim adresi
Biyokimyanın İlkeleri Principles of Biochemistry Buradan inceleyin ve kaydolun.
İnsan Anatomisi: Kas-iskelet Vakaları Human Anatomy: Musculoskeletal Cases Buradan inceleyin ve kaydolun.
Toplum Sağlığı Çalışan Programlarının Güçlendirilmesi Strengthening Community Health Worker Programs Buradan inceleyin ve kaydolun.
Sağlık Hizmetinde Pratik İyileştirme Bilimi: Sonuç Almak İçin Bir Yol Haritası Practical Improvement Science in Health Care: A Roadmap for Getting Results Buradan inceleyin ve kaydolun.
Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Politikası United States Health Policy Buradan inceleyin ve kaydolun.
Biyoetik: Üreme Teknolojileri ve Genetiğin Hukuku, Tıbbı ve Etiği Bioethics: The Law, Medicine, and Ethics of Reproductive Technologies and Genetics Buradan inceleyin ve kaydolun.
Çatışma ve Afetlere İnsani Müdahale Humanitarian Response to Conflict and Disaster Buradan inceleyin ve kaydolun.
Sinirbilimin Temelleri, Bölüm 1: Nöronun Elektriksel Özellikleri Fundamentals of Neuroscience, Part 1: The Electrical Properties of the Neuron Buradan inceleyin ve kaydolun.
Nörobilimin Temelleri, Bölüm 2: Nöronlar ve Ağlar Fundamentals of Neuroscience, Part 2: Neurons and Networks Buradan inceleyin ve kaydolun.
Nörobilimin Temelleri, Bölüm 3: Beyin Fundamentals of Neuroscience, Part 3: The Brain Buradan inceleyin ve kaydolun.

Kurslardan herhangi birini bitirdiğinizde Harvard Üniversitesi’nden sertifika alabiliyorsunuz. Kurslar ücretsiz fakat sertifikalar ücrete tabii ancak kurs bittikten sonra kuruma mail göndererek bu sertifikayı almak için maddi durumunuzun uygun olmadığını belirtmeniz durumunda sertifikanız tarafınıza gönderilecektir. Ders, kurs ve sertifika programlarının detaylarına buradan göz atabilirsiniz. Gerçek Diyetisyenler Sitesi’nin özel haberidir.

GDS

Gerçek Diyetisyenler Sitesi; sağlık bilimleri, beslenme ve diyetetik alanlarına yönelik bilgi paylaşımının yapıldığı, kâr amacı gütmeyen bir internet platformudur.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir