Sağlık Bakanlığı personel atama sonuçları açıklandı!

ÖSYM Logo 2022

Sağlık Bakanlığı’nın 20.000 sağlık personeli alımına ilişkin sonuçları erişime açıldı. ÖSYM’den yapılan son dakika açıklamasına göre 16-22 Aralık 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 27 Aralık 2021 tarihinde saat 15.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. Prof. Dr. Halis Aygün duyurmuştu:

16-22 Aralık tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS 2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları için işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz. Sonuçları bugün adaylarımızla paylaşacağız. Sonuçların şimdiden sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim.

20.000 sözleşmeli personel alımı kapsamında, 10.348 hemşire, 1.600 ebe ve 6.604 sağlık teknisyeni/ sağlık teknikeri ile diyetisyen, fizyoterapist, psikolog, odyolog, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist, sosyal çalışmacı, biyolog, çocuk gelişimcisi ve sağlık fizikçileri Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek. Yerleştirme sonuçlarına buradan ulaşın.

GDS

Gerçek Diyetisyenler Sitesi; sağlık bilimleri, beslenme ve diyetetik alanlarına yönelik bilgi paylaşımının yapıldığı, kâr amacı gütmeyen bir internet platformudur.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir