Türkiye geneli diyetisyen iş ilanı (2 kadro)

diyetisyen iş ilanı, diyetisyen iş ilanları, diyetisyen iş ilanı, hastaneye diyetisyen iş ilanı, iş arayan diyetisyenler, işkur diyetisyen ilanları, beslenme ve diyetetik iş ilanları, sağlık bakanlığı personel alımları, diyetisyen iş ilanları 2017, gerçek diyetisyenler iş ilanları, kariyer.net diyetisyen

Türkiye genelinde hizmet veren Havuç Sağlıklı Yaşam Merkezi, Sağlık Bilimleri Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu diyetisyen arıyor!

Genel nitelikler

Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik bölümlerinden mezun, Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda deneyimli, Ekip çalışmasına yatkın, İletişim yönü güçlü diyetisyen arıyoruz.

Pozisyon bilgileri

  • Maaş: 3000-3499₺
  • İstihdam sayısı: 2
  • Çalışma biçimi: Uzaktan
  • Son başvuru tarihi: 2021-03-31

Türkiye genelinde hizmet veren Havuç Sağlıklı Yaşam Merkezi, Sağlık Bilimleri Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu diyabet ve hastalıklarda beslenme tedavisi alanında deneyimli diyetisyen arıyor!

Genel nitelikler

Merve Diyet Sağlıklı Yaşam Merkezi grubunda yer alan Türkiye’nin ilk ve tek kategori bazlı diyetisyen Havuç mobil uygulama projemizde yer almak üzere:

Tip 1 Diyabet ve diğer hastalıklarda beslenme alanında en az 6 ay tecrübeli ekip arkadaşı arıyoruz.

Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik bölümlerinden mezun; 4 yıllık öğrencilik süresince seminer /tez çalışması veya mezuniyet sonrası çalışma veya iş deneyimi veya lisansüstü eğitiminde ve TİP 1 DİYABET VE HASTALIKLARDA BESLENME üzerinde deneyim sahibi olan adaylar aranmaktadır.

  • Ekip çalışmasına yatkın, İletişim yönü güçlü,
  • Sistemimiz online platform çalışma sistemi olduğundan Türkiye’nin her yerinde yaşıyor olabilirsiniz.

Başvuru bilgileri

Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak / Burada yer alan bağlantı adresini kullanarak iş ilanına başvuru yapabilirsiniz.

Kabul edildi: Bu iş ilanında beyan ettiğim bilgilerin doğruluğundan ve yasalara uygunluğundan ben sorumluyum. İlanın değerlendirme sonrasında en geç 3 iş günü içinde yayımlanacağını biliyorum. İlanlar, son başvuru tarihinden sonra tamamen silinmez, sadece başvuru iletişim bilgileri silinir. Kabul ediyorum, onaylıyorum.

GDS

Gerçek Diyetisyenler Sitesi; sağlık bilimleri, beslenme ve diyetetik alanlarına yönelik bilgi paylaşımının yapıldığı, kâr amacı gütmeyen bir internet platformudur.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir