2018 yılı hac sağlık ekibi için Diyetisyen alınacak!

umre ve hac için diyetisyen

2018 yılında Hac’da görev almak isteyen Sağlık Personeli Müracaatları 12-16 Şubat 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Müracaat edecek personelle ilgili açıklamalar:

Müracaat işlemleri; 12 – 16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Müracaat etmek isteyenler öncelikle Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Al-Baraka Türk Katılım Bankası A.Ş. veya Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. nezdinde bulunan “Hac Sağlık Kurumsal Hesabı’na, görevli sağlık personeli hac müracaatı için 20,00 ₺ yatıracaklardır.

Müracaat ücreti yatırıldıktan sonra Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinde bulunan Ek–1 örneğe uygun form, açıklamalar doğrultusunda elektronik ortamda doldurulacak, fotoğraf ekle butonundan vesikalık fotoğraf eklenecek, formun çıktısı alınarak Kurum yetkilisine onaylatıldıktan sonra çalıştığı kurumdan aldığı onaylı hizmet cetvelini de eklemek suretiyle elden veya posta ile en geç 21 Şubat 2018 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde olacak şekilde gönderilecektir.

Diyetisyenlerde aranan şartlar

a) Kamuya ait sağlık kurumlarında ve üniversite hastanelerinde (Vakıf üniversiteleri hariç) 16.02.2018 tarihi itibariyle en az 3 yıldır (Erkekler için askerlikte geçen süre hariç) çalışıyor olmak,
b) 2016 ve 2017 yılı hac organizasyonu ile 2018 yılı umre organizasyonunda görevlendirilmemiş olmak,
c) 01.01.1972 ve daha sonraki yıllarda doğmuş olmak.

[button-green url=”http://www2.diyanet.gov.tr/hacveumregenelmudurlugu/duyuruDokuman/2018_SAGLIK_MURACAAT_ACIKLAMALAR.pdf” target=”_blank” position=”center”]DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ[/button-green]

GDS

Gerçek Diyetisyenler Sitesi; sağlık bilimleri, beslenme ve diyetetik alanlarına yönelik bilgi paylaşımının yapıldığı, kâr amacı gütmeyen bir internet platformudur.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir