2016/2 KPSS diyetisyen kadroları, tam liste!

kpss 2016-2 diyetisyen

21 Aralık’ta başlayacak olan KPSS tercihleri için Devlet Personel Başkanlığı kadroları açıkladı.

  • Lisans için 1147,
  • Önlisans için 752,
  • Ortaöğretim alanı için ise 151 adet kadro yer alıyor…

Beslenme ve diyet danışmanlık merkezi açmak için devlet KOBİ desteği veriyor mu, Beslenme ve diyet danışmanlık merkezi açmak için devlet desteği, diyet merkezi açmak için devlet desteği, diyetisyen için ofis açmak, diyet ofisi için krediler

Devlet Peronel Başkanlığı’ndan yapılan açıklama…

Bilindiği üzere, Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan:

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik

hükümleri çerçevesinde, yerleştirme yapılacak B Grubu kadro ve pozisyonlar ile bunlara ait nitelikler kamu kurum ve kuruluşlarınca belirlenerek Devlet Personel Başkanlığına bildirilmekte, söz konusu yerleştirme talepleri Başkanlığımızca Nitelik Kod Kılavuzu ve mer-i mevzuat açısından incelenerek ilan edilmek üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilmekte ve yerleştirme yapılacak kadro ve pozisyonlar ÖSYM Başkanlığınca KPSS tercih kılavuzları aracılığıyla ilan edilmekte.

diyet dikkat, zayıflama uyarı

Diyetisyen için ayrılan toplam kadro sayısı yalnızca 3 adet!

Talep No Kurum İl ve İlçe Kadro sayısı
39145

 

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE/MERKEZ 1
40848 ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ ARDAHAN/MERKEZ 1
41544 GİRESUN ÜNİVERSİTESİ GİRESUN/MERKEZ 1

Sıralama yine KPSS puanına göre olacak

Adayların kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlardan durumlarına uygun olanları tercih etmeleri suretiyle, aynı kadro veya pozisyonu tercih eden adaylardan en yüksek puanlı olandan başlamak üzere ÖSYM Başkanlığınca yerleştirme yapılmakta ve yerleştirme sonuçları ÖSYM Başkanlığınca, bu Başkanlığa ait web adresi üzerinden duyurulmaktadır.

Sınav değerlendirme komisyonu tespit edecek

KPSS Yerleştirme Kılavuzunda yer alan kadro ve pozisyonlara ÖSYM Başkanlığınca yerleştirilen adayların atamaları ise yerleştirildikleri kadro ve pozisyonun niteliklerini taşıdıklarının ilgili kurumda oluşturulan sınav değerlendirme komisyonunca tespit edilmesi üzerine yerleştirildikleri kurum ve kuruluşlarca yapılmaktadır.

sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık yönetimi, sağlık hizmetlerinde iletişim, sağlık bölümleri açıköğretim

Önemli tarihler…

Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2016/2 döneminde merkezi yerleştirme yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığına gönderilen toplam 2.051 kadro ve pozisyon incelenerek ÖSYM Başkanlığına gönderilmiş olup, söz konusu kadro ve pozisyonlar için 21 – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca osym.gov.tr adresi üzerinden adayların tercihleri alınacaktır.

KPSS Tercih Bilgi Sistemi

2016/2 döneminde yerleştirme yapılacak kadro ve pozisyonlara ilişkin bilgileri içeren KPSS Tercih Bilgi Sistemi programı turkiye.gov.tr/kpss-tercih-rehberi web adresinde hizmete girmiş olup, adaylar e-Devlet şifreleriyle sisteme ulaşabilirler.

Ayrıca adaylar www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden de 2016/2 KPSS Tercih Bilgi Sistemi programına erişebiliyor.

GDS

Gerçek Diyetisyenler Sitesi; sağlık bilimleri, beslenme ve diyetetik alanlarına yönelik bilgi paylaşımının yapıldığı, kâr amacı gütmeyen bir internet platformudur.

Önerilen makaleler

1 Yorum

  1. bin mezun ver 3 kişi alınsın nekadar acı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir